Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

BnR Controls
  
Adres:Putsebaan 165
Postcode:3140
Plaats:Keerbergen
  
Telefoon:015480165
Website:http://www.bnr-controls.com

INFORMATIE

BnR-Controls positioneert zich op de commerciële en residentiële markt als leverancier en integrator van eenvoudige tot zeer complexe technologieën inzake audio, video en domotica.

Wij staan garant voor een naadloze integratie van alle mogelijke wensen met betrekking tot technieken en amusement in uw woning, bedrijfsgebouw, vergaderruimte, trendy horecazaak, … yacht.

In nauwe samenwerking met de eindklant zorgen wij ervoor dat ieder project naar behoren wordt bestudeerd, uitgerold en gerealiseerd.

BnR-Controls is geen reguliere leverancier van technologische producten die bij u op de stoep in de doos worden afgezet.

Vooraleerst zijn wij een integrator, wij leveren werkende oplossingen, doorlopen samen met u het integratie-proces van begin tot einde. Een doorgedreven passie voor technologie en technieken heeft quasi automatisch tot deze aanpak geleid.

Aan iedere installatie zijn uiteraard aparte wensen en dus ook aparte producten van verschillende merken verbonden.

Met Crestron, Siedle en Speakercraft werkt BnR-Controls enkel met “proven technology”, verder onderhouden we goede persoonlijke relaties met onze leveranciers, zodat we ook te allen tijde op de noodzakelijke support mogen rekenen.

BnR Controls is officieel Siedle Studiopartner!
BnR Controls is certifieerd Crestron Integrator en Programmer!

Met een goed uitgeruste demowoning te Keerbergen kan u zelf ervaren wat u koopt. Na afspraak kunt u steeds terecht bij ons voor een gesprek en demonstraties. Uw reacties en bevindingen stellen ons dan beter in staat om nadien een vrijblijvend voorstel aan te bieden, volledig gebaseerd op maat van uw eigen wensen, behoeften en eisen.

International Numbers
Belgium: +32 15 48 01 65
the Netherlands: +31 85 888 08 57
France: +33 97 518 00 37

Demowoning (te bezoeken op afspraak)
Putsebaan 165
3140 Keerbergen (B)


 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / DomoticaGids.be