Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Vandecasteele Security
  
Adres:Marktstraat 9
Postcode:8620
Plaats:Nieuwpoort
  
Telefoon:058 23 49 48
Fax:058 23 99 47
Website:http://www.vandecasteele-security.be

INFORMATIE

Vandecasteele Security is opgericht in 1992. Met als achtergrond de industriële installaties en een grote interesse in al wat automatisering betreft, werd de stap van het betere elektriciteitwerk naar de beveiligingen en domotica al vlug gemaakt.

Nu is Vandecasteele Security als Incert gekeurd installatiebedrijf een gevestigde waarde aan de westkust.

We zijn vooral actief op de particuliere markt en kleine kmo maar schrikken zeker niet terug van de grotere installaties. Zo hebben we verschillende referenties in winkels, openbare gebouwen en grotere bedrijfspanden.

Door onze kleinere structuur onderscheiden we ons van de meeste andere installatie bedrijven. Door deze structuur hebben we nog een directe band met onze klanten en zij we zeer flexibel.

Een goede samenwerking met verschillende invoerders resulteert in een onafhankelijke installateur met een diversiteit aan producten en oplossingen. Een voortdurende opleiding en bijscholing is dan ook een must.

Vandecasteele Security staat voor een correcte installatie met een correcte service. Dit is reeds zo sinds 1992 en dit zal steeds zo blijven.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Beter Online Media / DomoticaGids.be